Tjänster


Företagsevent

Vi på DXD har stor erfarenhet av leveranser och helhetslösningar för många olika typer av företagsevent. Vi skräddarsyr ert företagsevent och arrangemang utefter era specifika behov och önskemål. Oavsett om det gäller en mindre middag, konferens, kickoff, kundevent eller den stora galafesten så hjälper vi till. Vi erbjuder allting från ljud, ljus, scener, tält, bild och mycket mer. Med lång erfarenhet, engagemang och professionell utrustning så hjälper vi er att skapa en minnesvärd kväll.

Kontakta oss angående företagsevent >>


Konserter

Söker ni en leverantör med en scenpark med komplett ljud och ljus? Då har ni kommit rätt. Vi på DXD skräddarsyr ljud och ljus för konserter och arrangemang utefter era specifika behov och oavsett om det handlar om en festival, klubbspelning eller arenakonsert så hjälper vi er att skapa den musikupplevelse er publik önskar. Vi erbjuder en komplett scenpark med ljud, ljus, scener, tält, bild och mycket mer. Med lång erfarenhet, engagemang och professionell utrustning så hjälper vi er att skapa en minnesvärd konsert i toppklass!

Kontakta oss angående konserter >>


Mässor

Med lång erfarenhet, personligt engagemang och professionell utrustning hjälper vi dig med en fantastisk mässa! Vi skräddarsyr mässutrustning utefter era behov, oavsett om det är till en företagsmässa, invigningar eller mingel så har vi allt för den perfekta mässan. Vi erbjuder allting från ljud, ljus, scener, tält, bild och mycket mer.  Vi arbetar tillsammans med marknadsledande leverantörer av ljud och ljus.

Kontakta oss angående mässor >>


Privata fester

Planerar ni bröllop, den stora födelsedagen, studentflak eller kanske karaokekväll eller middag? Då har vi allt för att skapa den perfekta festen med minnen som håller en livstid. Vi erbjuder professionell utrustning, allting från ljud, ljus, scener, tält, bild och mycket , allt för att skapa en minnesvärd kväll. Vi skräddarsyr våra events och arrangemang med personligt engagemang utefter era behov.

Kontakta oss angående privata fester >>


Underhållning/Artister

Vi på DXD erbjuder helhetslösningar inom underhållning, allting från artister, band, ljud, ljus, scener, tält, bild och mycket mer. Med lång erfarenhet, personligt engagemang och professionell utrustning hjälper vi dig att skapa minnesvärd kväll med härlig underhållning! Vi levererar utrustning och tjänster utefter era behov och oavsett om det är musikframträdande, stand up, teater, eller dansuppvisningar så hjälper vi till.

Kontakta oss angående underhållning >>


Let's Get Started

babysitting certification